Kennismakingsworkshop ‘Zingen en Klinken volgens Lichtenberger model’.

Ellen van der Ham

Heb je je al vaker afgevraagd of het iets is voor jou; zingen en spreken volgens het Lichtenberger model? Wil je genieten en meedoen tijden een kennismakingsworkshop? En woon je in Gorinchem of omgeving?
Er is een mogelijkheid…

Op vrijdagavond 26 juni geef ik (Ellen van der Ham) in de ULO aan de Boerenstraat in Gorinchem een kennismakingsworkshop “Zingen en klinken volgens Lichtenberger model”.
Gedurende 2,5 uur geef ik een korte inleiding over het model. Er wordt gewerkt aan klank, er wordt gewerkt aan de spreekstem en de zangstem. Dit werken doen we met de groep maar er is ook mogelijkheid tot (kort) individueel onderricht. Tijdens dat onderricht kunnen de andere aanwezigen hun oren open zetten voor het proces wat plaatsvindt. En er is natuurlijk alle ruimte voor vragen daarover.

De avond zal zijn van 19:30 tot 22:00 uur. Er is plek voor 8 deelnemers. De ruimte in de ULO is groot genoeg om veilig, volgens alle RIVM voorschriften en protocollen, bij elkaar te zijn.

De workshop kost per deelnemer € 20,= . Deze workshop wordt (op dit moment) aangeboden in het kader van het Benefiet ZomerFestival Lichtenberg. De kosten voor de workshop gaan direct naar het Lichtenberger Instituut in Duitsland dat door de corona crisis financieel hard getroffen is.

Aanmelden kun je doen door te gaan naar de site van de Nederlandse Lichtenberger Docenten. Op de pagina workshops vind je (o.a.) deze workshop en daar kun je een voucher kopen voor deze avond.