Vrouwenkoorproject Fauré en Delibes; info-pagina

De data voor de 5 repetities zijn:  30 oktober, 6 november, 20 november, 4 december en 18 december.

De uitvoeringen zijn op 2 januari rond 19:00 uur op de nieuwjaarsbijeenkomt van de gemeente Ridderkerk in “Het Plein” , en op 13 januari (ws in de middag) in de Oudheidskamer in Ridderkerk.

Hieronder vindt je de bladmuziek van de Cantique de Jean Racine van Faure, én van het Bloemenduet uit Lakmé van Delibes. Met je muis op gaan staan en openen, zo kun je het downloaden en uitprinten.

noot: Les Berceaux van Fauré is in de maak, die volgt nog op deze pagina….

Cantique de J Racine,SAB   (Sopraan, alt, bas…maar de bas wordt hier door de 2e sopranen gezongen. Gaat prima als het een octaaf hoger gezongen wordt…., zie ook de opname hieronder)

bloemen-duet_g-dur   (wordt pas vanaf maat 69 gezongen, dus alles wat er voor zit hoef je niet uit te printen)

 

Cantique : Alt  (de middelste balk van de bladmuziek)

 

Cantique : sopraan 1

 

Cantique : sopraan 2 (de onderste balk van de bladmuziek: dit is oorspronkelijk de mannenpartij in de 3 stemmige zetting, vandaar dat ik dat ook zo aankondig op de opname. Maar, ik zing hem hier zelf een octaaf hoger en deze kan uitstekend in de driestemmige versie zoals hij in dit koorproject uitgevoerd gaat worden. Voor hen die van blad kunnen lezen: Hij staat dus in de f-sleutel genoteerd en wordt dus gewoon echt een octaaf hoger nu gezongen.)

 

Bloemenduet: sopraan 1

 

Bloemenduet : sopraan 2