Agenda Workshops: “Klinkend Zingen en Spreken”

Enkele keren per jaar organiseer ik de workshop “Klinkend Zingen en Spreken” om 19:30 uur, in Ridderkerk Rijsoord.

De komende data zijn nog niet bekend….Hou de site in de gaten!!

 

Waarom deze benadering van de stem voor het zingen en spreken?

Een groeiend aantal mensen kampt, zingend of sprekend, met stemproblemen waardoor het vertrouwen in de eigen klank en in het eigen functioneren als zanger of als spreker verloren dreigt te raken. Gevolg is dat hierdoor een worsteling met de eigen stem ontstaat waar men niet snel meer uit komt: men komt in een neerwaartse spiraal terecht. Benadering van de stem via de klank zelf, met de fenomenen in ons lichaam en in onze klank die ons ter beschikking staan om vrijer en makkelijker te klinken, laat zien dat het vertrouwen weer terug komt. Dit heeft niet alleen positieve gevolgen voor de eigen stem, maar ook het functioneren in voor het dagelijks leven.

Moeiteloos zingen en spreken, een vrije stemklank, een groot bereik van de stem, een rijkere, grotere en intensere stemkwaliteit;…het kán allemaal, zonder eindeloos herhaalde oefeningen.

In de workshop wordt kennis gemaakt met deze werkwijze. Er zal uitleg zijn over het werken met de klank, én er zal gewerkt worden met ieder die het heel fijn vindt om ook zelf eens te klinken en te zingen. Op speelse en onderzoekende wijze vindt de kennismaking plaats.

Kosten voor deze workshop zijn € 25,=  (maximale aantal deelnemers is 6 personen)

Inschrijven kan via info@zangenklank.nl