Enkele reactie’s van leerlingen.

“De eerste keer zingen voelt vaak als een soort keuring. Ellen neemt dat ongemak heel snel weg. Ze gaat uit van wie ze voor zich heeft, schept een veilige sfeer én heeft humor.
Wat mij betreft is dat een perfecte combi. Ik heb elke les wel een WOW-moment.De lessen zijn voor mij één grote vocale reis!”

“Natuurlijk hebben de zanglessen effect op mijn zang. Maar het effect is veel breder.Ik luister nu ook heel anders naar muziek. Ik vind het geweldig hoe Ellen haar eigen zangprofessionaliteit combineert met het vol passie les geven aan professionals én amateurs als ik.”

“Ellen is al geruime tijd onze zangcoach (Palm Tree Quartet) en heeft aanzienlijk bijgedragen aan onze prestaties. Ze werkt op een creatieve, inspirerende manier met een goed gevoel voor wat ieder kwartet-lid nodig heeft. Klasse! Zeer aanbevolen als coach en docent, zowel voor individuen als voor groepen.”

“De grote kracht van Ellen is dat het bij haar veilig voelt. Ze schopt alle “duiveltjes” die op je schouders zitten en in je oor roepen dat het vals, lelijk, niet om aan te horen is keihard weg en ze geeft je er vertrouwen voor terug.
Een groot cadeau dat ik haar heb leren kennen.
Liefs,
Mieke”  Januari 2019